Pravila privatnosti

Despot infinitus d.o.o. posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Despot infinitus d.o.o. obrađuje odnosno prikuplja kad se posjeti naša internet stranica. Obrada osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade. U svakom pojedinom slučaju kada dodatno obrađujemo vaše osobne podatke dat ćemo vam obavijest kako o pravnoj osnovi na kojoj u tom slučaju obrađujemo iste tako i o vašim pravima vezanim uz zaštitu osobnih podataka.

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju ili mogu identificirati (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Despot infinitus d.o.o. prikuplja vaše osobne podatke u slučaju kada ste nam ih učinili dostupnima (npr. davanja privole), te kada je to nužno da bismo ispunili neku obvezu koja proizlazi iz važećih propisa ili ugovora ili na temelju legitimnog interesa.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Despot infinitusa d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Službenik za zaštitu podataka: prodaja@despot-infinitus.com